Denna blogg handlar om min resa från överviktig till en friskare tjej med normalvikt. Till min hjälp har jag fått ett VERKTYG som är en GASTRIC BYPASS. Ett verktyg som jag ska vårda hela livet ut!

LilySlim Weight loss tickers

söndag 25 september 2011

Puré!


Tog lite Bloggledigt några dagar då jag mått lite sisådär.
Smärtan, svullnade som jag skrev om i föregående inlägg är mycket bättre. Åt Voltaren onsdag, torsdag och det mest akuta försvann. Har bara yttepytte känning av hållet ibland (ingen smärta)

Det som varit jobbigt ett par dagar har varit dom varma sopporna. Allt smakar samma sak då man måste blanda i protein. Grundsopporna kan vara heeeelt olika men när man sen mixar allt med protein så är det tyvärr samma smak. *bläääääää*
Har verkligen försökt men hulkade,mådde illa och grät varje gång det skulle ätas. Fick inte i mig allt och kände att orken började försvinna.
Hade det varit innan operationen hade jag kanske kunnat få i mig genom att hålla för näsan och ta stora klunkar. Men nu ska man ju äta med tesked, så det blir liksom lite som att dra bort en nagel väääääääldigt långsamt, lite i taget. SMÄRTSAMT!

Ringde dietisten på Ersta i fredags för att be om råd då jag började få panik och hon gav mig DISPENS att äta puré på lunch o middags målet. Resten är flytande fortfarande.

Så nu har jag ätit puréad mat sen i fredags, orken är tillbaka och ångesten puts väck. :-)
(lånad bild)


I fredags tog jag också bort mina agraffer (metallstygn) allt såg jättefint ut så nu längtar jag till att dom småsmå hållen efter agrafferna torkar helt så jag får krypa ner i ett varmt bad.




Photobucket

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämnar du en kommentar ANONYMT får du gärna skriva ditt namn efter kommentaren! Blir roligare då om jag vet vem du är! :-)